De wereld, de markt en omgeving waarin Westland Infra zich bevindt beweegt en wij bewegen zelf ook. Onze medewerkers zetten iedere dag weer alles op alles om de veiligheid en beschikbaarheid van de energie-infrastructuren te waarborgen. In onze medewerkers investeren wij dan ook graag, net zoals zij dat doen in hun werk.

Wij bieden medewerkers ruimte, inspiratie en middelen voor verdere ontwikkeling van hun talenten, om zo een optimale dienstverlening te bieden aan onze klanten. Wij stellen jaarlijks een budget beschikbaar voor het volgen van een opleiding of bijvoorbeeld het promoten van bewegen. Met ons eigen WI Work programma ondersteunen we in gezondheid en vitaliteit. En natuurlijk vinden wij het belangrijk dat medewerkers aan het einde van de dag weer veilig thuiskomen. Daarvoor investeren we naast materiaal en kennis ook in training van het bewust en effectief inzetten van veiligheidsgedrag.

Bij Westland Infra passen ondernemende professionals die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen resultaten en die van het team. Professionals die flexibel inspelen op de ontwikkelingen om ons heen en het lange termijn doel voor ogen houden. Wij zoeken mensen die een bijdrage willen leveren aan onze organisatiedoelstelling. Mensen die de ambitie hebben om zichzelf te ontplooien en hun rol binnen de organisatie willen pakken.

Ben je benieuwd naar wat jouw rol binnen onze organisatie kan zijn? Bekijk onze vacatures!